Skip directly to content

Serveis

 

SERVEIS QUE OFERIM:
 
Atenció personal en les activitats de la vida diària 
Un gran equip interdisciplinari (Infermeres, Gerocultores, Fisioterapeuta, Educadora Social, Terapeuta Ocupacional, Psicòloga, Animadora, Treballadora Social, Responsable de Pastoral, Servei de porteria, Servei de Manteniment....)
Flexibilitat horària.
Seguiment i prevenció de les  alteracions de la salut.
Descans familiar i processos de recuperació.
Serveis Religiosos:  L’atenció religiosa dels nostres residents està garantida per totes aquelles persones que ho desitgin. Hi ha establert un circuit intern de TV de manera que tots els residents que ho desitgin poden seguir els actes que es celebren a la Capella des de la seva habitació.
A la nostra Capella es celebra diàriament el Rosari i el diumenges i festius l’Eucaristia
Servei de Fisioteràpia.
Servei d’Animació.
Servei de Teràpia Ocupacional.
Servei de Psicologia.
Servei de Bugaderia : Diàriament el nostre personal de bugaderia s’esmera per tal que la roba dels nostres usuaris estigui en perfectes condicions per al seu ús.
Servei de menjador: Amb una capacitat per més de 100 persones, ofereix cada dia un menú elaborat per dietistes segons les necessitats pròpies de cada usuari.
A cada planta hi ha un menjador d’ assistits per aquelles usuaris que per les seves dificultats específiques no poder assistir al Menjador General
Servei de porteria: El nostre equip de porteria vetlla tan  per les entrades com per les sortides  dels nostres residents i dels seu familiars i amics. 
 
  Serveis opcionals:
 
•   Podologia i Perruqueria : La Residència disposa de podòleg i perruquera a disposició dels nostres usuaris per atendre les seves necessitats.
•   Acompanyaments externs (compres, visites mèdiques programades...)
 Acompanyaments hospitalaris: dia i nit      
•   Vetlles